Телефон за поръчки: 0700 155 15

Как да поръчам

Имате възможност да поръчате продукт директно през платформата на електронния ни магазин или като се свържете с наш оператор на contact@dizma-comfort.bg или на телефон 0897 88 77 66. За Ваше улеснение в сайта www.dizma-comfort.bg сме предоставили и опцията "БЪРЗА ПОРЪЧКА", която можете да ползвате, докато сте в конкретен продукт. Само с попълване на две полета, бързо и лесно, заявявате поръчка за съответния продукт, след което наш консултант ще се свърже с Вас, за да обсъдите всички подробности относно продукта, начин на плащане и доставка. Предлагаме и стандартния тип поръчка през електронен магазин, както следва:   
Първо изберете желания от вас продукт в разновидност и брой, и натиснете бутона "ДОБАВИ В КОШНИЦАТА". Той вече се намира в количката и там може да избирате дали да продължите пазаруването или да пристъпите към поръчка от бутона "ПРОДЪЛЖИ". 
На следваща стъпка от поръчката излиза форма за попълване, състояща се от задължителни полета " Град", "Офис на куриер", "Вашето име", "Електронна поща" и "Телефон". След попълване на задължителните полета, можете да продължите от бутона "Преглед и плащане". На последната стъпка избирате начин на плащане. Запознавате се с "ОБЩИ УСЛОВИЯ", след което давате отметка на "Съгласен съм с условията на ползване на dizma-comfort.bg". Финализирайте поръчката от бутона "Изпрати поръчката".
При нужда от съдействие във всеки един момент от поръчката си, моля, обърнете се към наш сътрудник чрез email на contact@dizma-comfort.bg или на телефон 0897 88 77 66.

Всички права запазени © 2022 dizma-comfort.bg