Телефон за поръчки: 0700 155 15

За нас

Мебелен магазин Дизма Комфорт Ви предлага модерни и функционални мебели на европейски производители за цялостно обзавеждане на дома и офиса. При нас ще намерите всичко необходимо за обзавеждането на Вашия дом - мека мебел, секции, спални, мебели за трапезария и кухня, антрета, дневни и детски стаи. В голямото разнообразие от мебели, които предлагаме, ще имате възможност да изберете любимите Ви цветове, форми и нужната функционалност, на които държите. Широката гама от асортимент на Дизма Комфорт дава възможност за голям избор сред различни дизайнерски предложения, фурнири и дамаски с красив акцент и елегантен мотив, които създават усещане за стил и неповторимост.

Мебелен магазин Дизма Комфорт се простира на площ от 6000 кв.м., където можете да откриете висококачествени мебели от водещи европейски производители. Предлаганите дизайнерски решения са с доказано полско и немско качество!

Сред голямото разнообразие на Мебелен магазин Дизма Комфорт ще откриете последните тенденции в обзавеждането на съвременния дом, цветовите гами, материалите и дизайнерските решения.
В оформени кътове в търговския комплекс могат да се видят над 40 предложения за дневната, повече от 15 идеи за детската стая, както и 10 варианта за практична и комфортна офис среда. Също така имате избор между над 120 холни гарнитури и дивани, над 50 модела мебели за спалнята, както и най-добрите модели матраци от портфолиото на 10 от водещите български и чуждестранни марки, изложени на над 400 кв.м. търговска площ.

Заповядайте в Пловдив, Пазарджишко шосе, 6ти километър и разгледайте!
За Ваше улеснение и удобство, магазинът работи всеки ден.

Всички права запазени © 2022 dizma-comfort.bg